Ruokamatka Pohjois-Viroon tutustumaan virolaiseen ruoka- ja juomatuotantoon sekä tuotteisiin. Tutustumme kuuteen ruuan tuottajaan ja valmistajaan sekä kuuteen erilaiseen ravintolaan. Viimeisenä iltana osallistujat tekevät itselleen illallisen.

Keskiviikko 8.5.

9.00 Laivalla Helsingistä Tallinnaan.
Tutustuminen Sakun olutpanimoon (saku.ee/et)
Tutustuminen Eskon maatilaan, meijeriin ja sen tuotteisiin
Tuotteiden maistelua ja lounas, Esko talu
Paluu Tallinnaan noin klo 17
Päivällinen Hotel St. Barbaran saksalaistyyppisessä Baieri Kelder -ravintolassa

Torstai 6.5.

aamiainen hotellissa
8.30 lähtö kohti Audrua
11.30 tutustuminen Ecofarmin kalankasvatuslaitokseen
tutustuminen Jaanihanson siiderifarmiin ja sen tuotteisiin
lounas Jaanihanson siiderifarmilla
Paluu hotelliin noin klo 17
19.30 gourmetpäivällinen Cru-ravintolassa (www.crurestoran.eu/fin)

Torstai 7.5.

aamiainen hotellissa
retki Viron ulkomuseoon Rocca al Maressa (evm.ee/fin/etusivu) ja tutustutaan erityisesti virolaiseen ruokaan, sen historiaan ja virolaiseen ruokakulttuuriin
13.00 perinnelounas ulkomuseon Kolu kõrts -krouvissa
15.00 Tutustuminen Balti Jaama Turg -torialueeseen
Paluu hotelliin noin klo 16.30
17.30 Itse tehty viiden ruokalajin illallinen kokin johdolla ja ruokiin sopivat viinit. Toiduakadeemia (toiduakadeemia.ee)

Perjantai 8.5.

aamiainen hotellissa
vapaata aikaa esim. ostoksiin
bussikuljetus satamaan
12.00 Laiva Tallinnasta Helsinkiin


Majoitus: Hotel St. Barbara

Opas ja matkanjohtaja: Mikko Savikko

Hinta kahden hengen huoneessa: 525 €

Hinta yhden hengen huonessa: 625 €