Aloita kesä Virumaan pääkaupungissa Rakveressa, joka on monelle suomalaiselle tuttu Jaan Krossin Pietarin tiellä -romaanista. Kielikurssimatkallamme opiskellaan aamupäivisin asiantuntevien opettajien johdolla ja iltapäivisin kaiken opitun voi ottaa kulttuuriohjelmaan osallistuessa ja kaupunkiin tutustuessa heti käyttöön.

LAUANTAI 8.6.

Aaamupäivällä laivamatka Tallinnaan ja bussimatka Rakvereen. Majoitumme Wesenbergh-hotelliin. Yhteinen illallinen ja ryhmiin jako.

SUNNUNTAI 9.6.–TORSTAI 13.6.

9.30–13.45 kielitunnit Wesenbergh-hotellissa, välissä kahvitauko omalla kustannuksella.
Iltapäivisin kulttuuriohjelmaa. Tutustumme Rakvereen kiertokävelyllä ja vierailulla Viisaassa talossa, perehdymme historiaan Rakveren linnassa, keskustelemme kohutusta rakverelaisesta taide-elämästä ja tapaamme Rakveren kuuluisien joulukuusien ”isän” Teet Suuren ja lasitaiteilija Riho Hüttin. Yksi iltapäivä on varattu omaehtoiseen kaupunkiin tutustumiseen.

PERJANTAI 14.6.

Aamupäivällä bussimatka Rakveresta Tallinnaan, matkalla Lahemaan kansallispuiston nähtävyydet.
Paluu Helsinkiin illalla.


Kolme eritasoista jatkoryhmää noin vuoden (n. 100 tuntia) kieltä opiskelleista edistyneisiin. 25 tuntia kielenopetusta ja 15 tuntia vironkielistä kulttuuriohjelmaa.

Matkanjohtaja: Järvi Lipasti

Opettajat:
Maiu Juurik
Viia Väli
Raivo Riim

Hintaan kuuluu matkat Helsinki–Rakvere–Helsinki, majoitus aamiaisineen, opetus ja kulttuuriohjelma sekä kaksi yhteistä ruokailua.

Hinta kahden hengen huoneessa: 610 €

Hinta yhden hengen huonessa: 750 €


Ilmoittaudu kurssille

Täytä huolellisesti oheinen lomake.
Huom! Jokaisen kurssille lähtevän tulee täyttää lomake.
Kursseille osallistuminen edellyttää Tuglas-seuran jäsenyyttä.