Tuglas-seuran perinteinen ja suosittu Tarton kesäkurssi tarjoaa mainiot puitteet ahkeraan viron kielen opiskeluun sekä huolettomaan kesästä nauttimiseen. Aamupäivisin opiskelemme loistavien opettajien johtolla, iltapäivisin tutustumme Emajõen Ateenaan ja 29.6. vietämmme yhdessä tarttolaisten kanssa Tartto-päivää. Kaikki entiset ja uudet kurssilaiset ovat tervetulleita löytöretkelle Viron sivistyksen ja kulttuurin kehtoon Tarttoon!

Huom! Tarton kurssilla on myös alkeisryhmä!

TIISTAI 28.6.

Aamupäivällä laivamatka Tallinnaan ja bussimatka Tarttoon, jossa majoitumme Dorpat-hotelliin. Yhteinen illallinen ja kieliryhmiin jako, jonka jälkeen tutustumme koulureittiin opettajien johdolla.

KESKIVIIKKO 29.6. – SUNNUNTAI 3.7.

9.30–14.00 kielitunnit Tartu Kesklinna koulussa (noin kilometrin kävelymatka hotellilta), välissä kahvitauko omalla kustannuksella.

Iltapäivisin kulttuuriohjelmaa. Vietämme Tarton kaupungin päivää yhdessä tarttolaisten kanssa, kuuntelemme tartonsuomalaisen Heidi Iivarin rakkausrunoja Tartolle, perehdymme baltiansaksalaisiin vaikutuksiin virolaisessa kulttuurissa ja tavoissa Liina Lukasin luennolla, tutustumme baltiansaksalaisten kaupunkitaloihin ja Puurmanin kartanoon ja seikkailemme virolaisella rämesuolla. Ensikertalaisilla ja halukkailla on mahdollisuus tutustua Tarttoon kiertokävelyllä.

MAANANTAI 4.7.

Vapaa aamupäivä
Paluu Helsinkiin


Yksi alkeisryhmä ja kolme jatkoryhmää.
25 tuntia kielenopetusta ja 15 tuntia vironkielistä kulttuuriohjelmaa
Huom! Kulttuuriohjelma tulkataan myös suomeksi.

Matkanjohtaja Järvi Lipasti

Hintaan kuuluu: matkat Helsinki–Tartto–Helsinki, majoitus aamiaisineen, opetus ja kulttuuriohjelma sekä kaksi yhteistä ruokailua.

Hinta kahden hengen huoneessa: 650 €

Hinta yhden hengen huonessa: 780 €


Ilmoittaudu kurssille

Täytä huolellisesti oheinen lomake.
Huom! Jokaisen kurssille lähtevän tulee täyttää lomake.
Kursseille osallistuminen edellyttää Tuglas-seuran jäsenyyttä.