Perinteinen ja suosittu Tarton kesäkurssi tarjoaa mainiot puitteet ahkeraan viron kielen opiskeluun sekä huolettomaan kesästä nauttimiseen. Aamupäivisin opiskelemme loistavien opettajien johdolla, iltapäivisin tutustumme Emajõen Ateenaan ja 29.6. vietämmme yhdessä tarttolaisten kanssa Tartto-päivää. Kaikki entiset ja uudet kurssilaiset ovat tervetulleita löytöretkelle Viron sivistyksen ja kulttuurin kehtoon Tarttoon. Huom! Tarton kurssilla on myös alkeisryhmä!

PERJANTAI 28.6.

Aamupäivällä laivamatka Tallinnaan ja bussimatka Tarttoon, jossa majoitumme Pallas-hotelliin. Yhteinen illallinen ja tasoryhmiin jako, jonka jälkeen tutustumme kaupunkiin opettajien johdolla.

LAUANTAI 29.6.–KESKIVIIKKO 3.7.

9.30–14.00 kielitunnit Tartu Kesklinna koulussa (noin kilometrin kävelymatka hotellilta), välissä kahvitauko omalla kustannuksella.
Iltapäivisin kulttuuriohjelmaa. Vietämme Tarton kaupungin päivää, teemme retken Fridebert Tuglaksen lapsuusmaisemiin Ahjaan ja Moosten upeaan kartanoon, keskustelemme suomalais-ugrilaisen kansanluonteen uuteen arvoon nostaneen Valdur Mikitan kanssa ja laulujuhlavuonna vierailemme Viron laulujuhlamuseossa, jossa opettelemme muutaman virolaisen tanssin ja ehkä laulunkin.

TORSTAI 4.7.

Paluu Helsinkiin


Yksi alkeisryhmä ja kolme jatkoryhmää.
25 tuntia kielenopetusta ja 15 tuntia vironkielistä kulttuuriohjelmaa (Huom! Kulttuuriohjelma tulkataan myös suomeksi).

Matkanjohtaja: Järvi Lipasti

Opettajat:
Maiu Juurik
Helja Kirber
Margit Kuusk
Anu Nurk

Hintaan kuuluu matkat Helsinki–Tartto–Helsinki, majoitus aamiaisineen, opetus ja kulttuuriohjelma sekä kaksi yhteistä ruokailua.

Hinta kahden hengen huoneessa: 610 €

Hinta yhden hengen huonessa: 750 €


Ilmoittaudu kurssille

Täytä huolellisesti oheinen lomake.
Huom! Jokaisen kurssille lähtevän tulee täyttää lomake.
Kursseille osallistuminen edellyttää Tuglas-seuran jäsenyyttä.